Smart Security - UTM

Unified Threat Management

Onze unieke benadering van netwerkbeveiliging is gericht op het brengen van best-in-class, bedrijfsveilige beveiliging naar elke organisatie, ongeacht grootte of technische expertise. Onze bekroonde Unified Threat Management (UTM)-apparaten zijn ideaal voor KMO' s, middelgrote en gedistribueerde bedrijfsorganisaties en zijn van de grond af ontworpen om zich te concentreren op het gemak van implementatie, gebruik en continu beheer, naast het bieden van de sterkst mogelijke beveiliging.


Eén Apparaat, Totale beveiliging

Voor WatchGuard is er geen limiet aan het aantal en soort beveiligingsdiensten dat in onze UTM-apparaten kan en moet worden ingebouwd. Het bedrijf heeft in feite een geschiedenis van het effenen van de weg voor nieuwe, innovatieve diensten die het model voor de industrie bepalen. WatchGuard biedt de grootste verscheidenheid aan netwerkbeveiligingsdiensten, variërend van standaard IPS, URL-filtering, Gateway AV, applicatiecontrole en antispam, tot diensten voor het bestrijden van geavanceerde bedreigingen zoals file sandboxing, het voorkomen van gegevensverlies, ransomwarebescherming en meer. Door te kiezen voor WatchGuard kiest u voor totale veiligheid. Meer informatie > >
Prestaties wanneer het Telt

Er is lang gedebatteerd over de vraag of één apparaat dat een verscheidenheid aan netwerkbeveiligingstaken centraliseert ooit zou kunnen concurreren met de prestaties van een specifieke puntoplossing. Niet alleen is het antwoord ja, maar de prestaties van de WatchGuard UTM-apparaten, waarbij alle beveiligingsmotoren draaien, beter presteren dan concurrerende UTM-apparaten en ook beter presteren dan veel specifieke NGFW-puntoplossingen. Wanneer u WatchGuard kiest, kiest u voor prestaties. Geloof ons niet op onze blauwe ogen, maar bekijk het Miercom performance rapport voor meer informatie.


Actievere zichtbaarheid

Bij WatchGuard kennen we het verschil tussen gegevens en informatie. Onze klanten zijn druk en in veel gevallen hebben ze niet de cycli of het toegewijde personeel om door de oceanen van loggegevens te filteren om conclusies te trekken en essentiële informatie te vinden. Daarom wordt Dimension™, ons bekroonde netwerkzichtplatform, standaard bij elk Firebox UTM-apparaat geleverd. Dimension verandert data in een werkbare zichtbaarheid, zodat klanten hun netwerk, hun apparatuur, beveiligingsbeleid en meer kunnen controleren en beslissingen kunnen nemen. Meer informatie > >


Enterprise Class Security, Simply Done

Onze missie is om kleine en middelgrote organisaties te voorzien van bedrijfsveilige beveiliging. Om WatchGuard te volgen, betekent dit dat alles wat we doen draait om gemak van inzet, eenvoudig beheer en gebruiksgemak. Met functies als RapidDeploy, Drag and Drop VPN en Dimension is WatchGuard de meest toegankelijke oplossing voor organisaties van alle soorten en maten, zonder dat er compromissen nodig zijn op het gebied van beveiliging. 


Een Firebox appliance voor iedere gelegenheid

Of u nu één locatie heeft, een kleine keten van restaurants of duizenden winkellocaties over de hele wereld, WatchGuard heeft een oplossing die geschikt is voor uw omgeving. Wij bieden een volledig portfolio aan Firebox-apparaten, variërend van fysieke tafelbladen en 1U rack-modellen tot gevirtualiseerde en cloud-gebaseerde oplossingen. Neem contact met ons op om alle relevante en specifieke opties voor uw situatie te bespreken. We helpen u graag!