Visibility

Visibility

Beheer en inzicht zijn cruciaal in het onder controle krijgen van de ICT beveiliging. Watchguard biedt een aantal tools om uw appliance(s) te beheren en inzicht te krijgen in de overload aan data die uw appliance oplevert.


WatchGuard DimensionOceanen van gegevens worden ogenblikkelijk veiligheidsinlichtingen.

Van de directiekamer tot het filiaal: kritische reacties op netwerkbeveiligingsscenario's moeten snel worden gemaakt om extra gegevensverlies en netwerkstoringen te voorkomen - toch is er geen tijd om dagen of weken ruwe data te gebruiken. Dit is wanneer u uw gegevens het meest nodig hebt gevisualiseerd en gepresenteerd vanuit de cloud, zodat u snel trends op hoog niveau kunt zien in vergelijking met belangrijke drempels, en boor tot in de details om het juiste verloop van de actie te bepalen. Dit soort zicht-dashboard is nu een essentieel hulpmiddel voor de huidige netwerkbeveiligingsoplossingen.

WatchGuard Dimension™ is een cloud-ready netwerkbeveiligingszichtbaarheidsoplossing die standaard wordt geleverd met WatchGuard's vlaggenschip Unified Threat Management en Next Generation Firewall platform. Het biedt de grote data zichtbaarheid en rapportage tools die op unieke wijze bedreigingen, problemen en trends op het gebied van netwerkbeveiliging identificeren en destilleren, waardoor het vermogen om zinvolle beveiligingsbeleidsmaatregelen voor het hele netwerk vast te stellen, wordt versneld. Gebruik WatchGuard Dimension om kritische en actuele inzichten over netwerkbeveiliging te monitoren en te verkrijgen, in realtime, overal en op elk moment, eenvoudig en snel.


Begin met de Big Picture

Een foto is duizend woorden waard. Krijg een geaggregeerd totaalbeeld op hoog niveau van netwerkactiviteit dat topdreigingen en -trends, actief beleid en verkeerspatronen, en gecorreleerde weergaven van topgebruikers en applicaties in kaart brengt.


Insight

Zie netwerkactiviteit visueel, in realtime, gepresenteerd in intuïtieve en interactieve dashboards en rapporten. De elegante visualisaties maken het gemakkelijk om potentiële bedreigingen te identificeren, het internetgebruik te monitoren en kritische inzichten te verwerven over gerelateerde verkeerstrends. Bekijk in één oogopslag wie de meeste bandbreedte verbruikt, of er ongebruikelijke verkeerspatronen zijn en wat de meest bezochte websites zijn. Eenvoudig draaien, boren en filteren om precies de informatie te krijgen die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.


Big Data; betere beslissingen nemen

Kies uit meer dan 100 uitgebreide rapporten en dashboards, met de mogelijkheid om rapporten te plannen voor e-maillevering aan belangrijke belanghebbenden - van managers op C-niveau en IT-directeuren, netwerkmanagers en beveiligingsanalisten tot HR- en afdelingsmanagers. Er zijn speciale verslagen beschikbaar over de naleving van de PCI- en HIPAA-voorschriften. En voor compliance mandaten die vereisen dat persoonlijk identificeerbare informatie (PII) gemaskeerd moet worden, biedt Dimension een krachtige gebruiker Anonymization functie. 


Neem vervolgens actie met het Dimensie Command 

Dimension Command is onze suite van management tools voor WatchGuard Dimension. IT-professionals hebben hiermee toegang tot een groot aantal functies voor netwerkcontrole, waaronder wijzigingen in configuratie met één klik, de mogelijkheid om terug te springen naar eerdere configuraties, directe toegang tot individuele apparaten via een web UI, en VPN-beheertools. Dimension Command is een aankoopupgrade en wordt automatisch opgenomen in onze Total Security Suite.


Belangrijke feiten

  • De WatchGuard Dimension werd geselecteerd als Beste Nieuwe Product van het Jaar van Netwerk Computing
  • Eenvoudig te implementeren als virtueel apparaat op een publieke/private cloud, of op uw server, desktop of laptop
  • Meer dan 100 uitgebreide rapporten en dashboards
  • 14% van de organisaties heeft vertrouwen in hun vermogen om grote datasets te analyseren voor beveiligingstendensen zonder een visibiliteitstool


Beschikbaarheid

Watchguard Dimension vereist een additionele licentie onder de basic en standaard security feature set. De licentie is inbegrepen onder de total security feature set. Informeer naar de mogelijkheden.


WatchGuard System Manager

Gecentraliseerd beheer van al uw Firebox-apparaten


WatchGuard System Manager (WSM) is een out-of-the-box platform waarmee u alle Firebox-apparaten in uw netwerk centraal kunt beheren met één gebruiksvriendelijke console. Of u nu de beveiliging beheert als IT-professional of als managed security service provider, maak gebruik van WSM monitoring en beheertools om snel configuratiewijzigingen toe te passen op uw Firebox-apparaten in realtime of als geplande taak.


Eén Gemeenschappelijke Console

Beheer één Firebox-apparaat of honderden van één gebruiksvriendelijke console, optimaliseer de efficiëntie en stroomlijning van het netwerkbeheer. Een duidelijke, visueel gedreven interface en heldere logberichten houden het giswerk buiten het bouwen en onderhouden van een sterke veiligheids- en compliancehouding.


Snel meerdere apparaten configureren

Maak configuratie- of firmware-updates met één druk op de knop voor alle beheerde WatchGuard-apparaten om tijd te besparen en ervoor te zorgen dat het beleid wordt gesynchroniseerd binnen een gedistribueerde organisatie. Creëer beleidssjablonen van overal en duw ze snel naar meerdere apparaten met behulp van rolmodellen.


Gemakkelijk te gebruiken sjablonen

Breng vooraf gedefinieerde sjablonen en wizards aan om zowel installatie als beheer eenvoudig te maken. Verschillende beleidsregels kunnen eenvoudig worden toegepast of aangepast, waardoor snel probleemoplossing, beveiligingsaanpassing en compliance taken snel kunnen worden uitgevoerd.


VPN drag & drop

Configureer Office VPN-tunnels van Branch Office snel met behulp van een intuïtief instelproces van drag en drop. Drie klikken en uw remote office is aangesloten.


Registratie en rapportage

Valideer het beveiligingsbeleid en breng onmiddellijk aanpassingen aan met behulp van feedback van interactieve, real-time monitoringtools, waaronder gecentraliseerde registratie en historische rapportage. Volledige rapportage vergemakkelijkt een grondige analyse van netwerkactiviteit, veiligheidsrisico's en gebruikersgedrag. Gezondheidsmonitoring voor het WSM-registratie- en rapportagesysteem helpt verstoringen tot een minimum te beperken en hoge serviceniveaus in deze kritieke functies te handhaven.


Beschikbaarheid

Watchguard System Manager vereist, afhankelijk van het model appliance dat u heeft of wilt kopen, een separate licentie. De meeste rack mount appiliance worde geleverd inclusief licentie, ongeacht de security feature set (standard. basic, total). De meest tabletop modellen worden zonder licentie geleverd en vereisen een aparte licentie. Informeer vrijblijvend naar de mogleijkheden

.

Secure Wifi Cloud

Veilig, eenvoudig, intelligent.


Om het enorme potentieel van Wi-Fi voor uw bedrijf te ontsluiten, moet u meer doen dan alleen toegang tot Wi-Fi leveren. Wanneer u een WatchGuard Access Point installeert met een Wi-Fi Cloud-abonnement, krijgt u krachtige WIPS-beveiligings-, diepgaande gast- en luchtruimanalyse en waardevolle marketing- en gastbetrokkenheidstools. En al deze functies voor het veranderen van games zijn bij de aanschaf inbegrepen - er zijn geen dure upgrades van derden nodig.


Veiligheid

WatchGuard cloud beheerde toegangspunten hebben ingebouwde Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) om u te helpen garanderen dat u de bescherming hebt die u nodig hebt. Onze WIPS maakt gebruik van gepatenteerde Marker Packet-technologie en biedt de meest betrouwbare, rotsvaste WIPS in de industrie met de laagste foutpositieven. Tot slot heb je eigenlijk de macht om je Wi-Fi luchtruim veilig te bezitten. 


Beheer

Met de WatchGuard Wi-Fi Cloud kunnen IT-professionals profiteren van een volledig controllerloze Wi-Fi-managementervaring, inclusief installatie, configuratie, controle, monitoring, probleemoplossing en verbetering van de Wi-Fi-toegang voor bedrijven en gasten, zonder zich zorgen te maken over de beperkingen van de infrastructuur van de oude controller. Wi-Fi Cloud-omgevingen in de cloud schalen gemakkelijk van één naar een onbeperkt aantal AP's op meerdere locaties en kunnen op vele manieren worden gegroepeerd, waaronder locatie, gebouw, vloer en klant om consistent beleid te handhaven.


Analytics

Weet hoe, waar en wanneer bezoekers uw Wi-Fi gebruiken, zodat u uw Wi-Fi-investering kunt maximaliseren en gebruikers een optimale Wi-Fi-beleving kunt garanderen. U kunt gebruik maken van de indrukwekkende analytische tools die WatchGuard Cloud-Managed Wi-Fi biedt rond site statistieken zoals footfall, dwell time, en conversie om zakelijke beslissingen te rijden, en vertrouwen op aanpasbare dashboards, waarschuwingen en rapporten om snel real-time en historische gebruiksgegevens te beoordelen.


Betrokkenheid

Maak uw marketing game verder met een reeks gebruiksvriendelijke, ingebouwde tools die een eenvoudige draadloze connectiviteit in een rijke Wi-Fi ervaring omzetten voor klanten, gasten en medewerkers. Creëer prachtige splash pagina's zonder de noodzaak van web design vaardigheden, bereik bezoekers met boeiende video's en enquêtes, bieden gerichte promoties en nog veel meer. Geïnteresseerd om van uw WiFi-omgeving een krachtige bron van inkomsten en klantloyaliteit te maken?


Push Marketing

Profiteer er optimaal van wanneer klanten en gasten verbinding maken met uw Wi-Fi. Push realtime promoties en aankondigingen om hen betrokken te houden bij uw merk en drive transacties. Zelfs nadat ze uw bedrijf verlaten hebt u nog steeds hun informatie en kunt u gerichte kortingen, speciale evenementenmeldingen en ander boeiend zakelijk nieuws sturen.


Google voor onderwijsintegratie

Wi-Fi Cloud integratie met Google for Education brengt de rijke functies van Google naar het klaslokaal met behoud van de sterkst mogelijke beveiligingshouding. Beheerders vinden het leuk om hun schooldistricten nog meer controle, gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak te bieden.


Hoog presterende toegangspunten geschikt voor gebruik in de cloud

De AP120, AP320, AP322 en AP420 toegangspunten (AP' s) zijn de eerste leden van een nieuwe reeks van AP's die geschikt zijn voor gebruik in de cloud en ontworpen zijn voor maximale prestaties. Deze nieuwe cloud-ready AP's bieden de flexibiliteit om te worden aangeschaft met een Wi-Fi Cloud-abonnement dat volledige WIPS, engagement en analytics functies bevat of om alleen te worden aangeschaft en beheerd door de Gateway Wireless Controller (GWC) die in alle Firebox NGFW/UTM-apparaten is opgenomen en een lichtgewicht set functies ontvangt. Wanneer beheerd door de WatchGuard Wi-Fi Cloud, levert onze nieuwe familie van cloud-ready toegangspunten de meest geavanceerde draadloze draadloze inbraakpreventietechnologie (WIPS) van de industrie, terwijl klanten ook in staat worden gesteld om gebruik te maken van tools voor gastbetrokkenheid en analyse om hun Wi-Fi hot spots om te zetten in onschatbaar consumentenonderzoek en marketingtools. 


Beschikbaarheid

Om uw wifi access points te beheren vanuit de cloud moet de total of secure wifi feature set kopen. Cloud based management van een AP onder de basic feature set is niet mogelijk. Bij basic heeft u op locatie een Watchguard appliance nodig waarmee u het AP kunt beheren.

Er zijn geen producten in deze categorie.